Tule mukaan Someta Duuniin -tapahtumaan!

Tule mukaan Someta Duuniin -tapahtumaan!

Ajankohtaista , Slider

Järjestämme virtuaalikohtaamiset mahdollistavan ilmaisen tapahtuman Slack-alustalla 15.4.-3.5.2019.

Tapahtuman ydin on levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tapahtumassa pääset lisäksi verkostoitumaan eri alojen opiskelijoiden, työnantajien ja asiantuntijoiden kanssa. Voit keskustella muiden osallistujien kanssa Slackin kanavilla, pääset hyödyntämään ajankohtaisimmat webinaaritallenteet ja pääset mukaan livestriimattuihin tapahtumiin. Voit osallistua tapahtumaan sinulle sopivimmasta paikasta ja sinulle parhaana ajankohtana.

Tapahtuma järjestetään valtakunnallisesti. Sinun on mahdollista osallistua yhteen tai useampaan aluetapahtumaan sekä kasvatusalan valtakunnalliseen tapahtumaan.

Aluetapahtumat mahdollistavat seuraavien alojen toimijoiden verkostoitumisen:

  • Uusimaa: liiketalous, matkailu- ja palveluliiketoiminta, ICT/IT sekä sosiaaliala
  • Pirkanmaa: liiketoiminta, ICT/IT, sote, tekniikka, media
  • Lappi: rakennusala, liiketalouden ja kaupanala, matkailuala sekä sosiaaliala
  • Valtakunnallinen opetus- ja ohjausalan tapahtuma

Lisätietoa Slack-tapahtuman sisäisistä tilaisuuksista päivitetään tapahtuman suunnittelun edetessä.


Edustatko yritystä?

Tule verkostoitumaan uudella tavalla opiskelijoiden, opettajien ja työnhakijoiden kanssa. Tule myös jakamaan yrityksesi asiantuntijuutta, osallistumaan keskusteluihin ja rekrytoimaan osaajia yrityksesi tarpeisiin sekä kertomaan tulevaisuuden osaajatarpeista. Tapaa toisia yrityksiä ja asiantuntijoita sekä tutustu Sometaduuniin-hankkeen teemoihin ja tuloksiin.

Lue lisää mukanaolon muodoista: tapahtumaohje työnantajille

Yritysten ja osallistujien verkostoitumistilaisuuksia järjestetään tapahtuman aikana Zoomissa.

 

Oletko opiskelija tai työnhakija?

Tule kohtaamaan yrityksiä, kuulemaan eri alojen esittelyjä ja asiantuntijoita live-streameissa tai webinaaritallenteissa, sekä tule kuulemaan työnantajien rekrytointitarpeista ja tulevaisuuden osaamistarpeista – ja tule tietysti rekrytoitumaan. Pääset myös vahvistamaan omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi sekä verkostoitumaan eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää mukanaolon muodoista: tapahtumaohje työnhakijoille

Osallistujien ja yritysten verkostoitumistilaisuuksia järjestetään tapahtuman aikana Zoomissa.


Oletko opettaja, valmentaja tai muu ohjaaja?

Tule verkostoitumaan eri alojen yritysten ja opiskelijoiden sekä muiden asiantuntijoiden kanssa ja tule kokeilemaan uudenlaista ympäristöä ohjaustapahtumia ja -kohtaamisia varten. Tule myös tutustumaan Sometaduuniin-hankkeen tuloksiin ja hankkeen luomiin materiaaleihin, joita voit hyödyntää omassa opetuksessasi.


Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä mukaan. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi tapahtumassa jo heti sen ensimetreiltä saakka. Etkö päässyt heti mukaan? Ei hätää, voit rekisteröityä myös tapahtuman aikana. Tarkemmat osallistumisohjeet toimitetaan ilmoittautuneille yrityksille tapahtumaa edeltävällä viikolla ja muille osallistujille tapahtuman alkaessa.

_______________

Sometaduuniin-hankkeen kautta matkaamme kaikki kohti parempia työelämä- ja urataitoja digitalisoituvilla työnantaja- ja –hakijamarkkinoilla. Hankkeessa on pyritty helpottamaan erilaisten modernien työvälineiden hyödyntämistä esimerkiksi työelämän ja opiskelijoiden kohtaamisissa, ja hankkeen tavoitteena on yhtäältä ollut edistää työnhaun sekä oman osaamisen markkinoinnin taitoja ja toisaalta kehittää uusia uraohjauksen käytänteitä.