Kutsu työnantajille: tervetuloa sosiaalialan virtuaaliseen kohtaamiseen 5.2.2018!

Kutsu työnantajille: tervetuloa sosiaalialan virtuaaliseen kohtaamiseen 5.2.2018!

Ajankohtaista , Slider

Helmikuun 5. päivä yhdistämme sosiaalialan opiskelijoita, vastavalmistuneita, työnhakijoita ja työnantajia

Mukana on Hyvinkään kampuksellamme aloittavat uudet opiskelijat (aloittavia 30), joten tämä on mainio tilaisuus työnantajille markkinoida yleisesti harjoittelu- ja työmahdollisuuksia ja luoda työantajamielikuvaa sekä kertoa työelämän osaamistarpeista. Myös vapaaehtoistyön mahdollisuuksia on mahdollista tuoda esille, koska kannustamme kaikkia opiskelijoitamme vapaaehtoistyöhön. Mukaan kutsumme myös muut Laurean sosionomiopiskelijat. Somemainonnan perusteella mukaan tulee toivottavasti myös muita työnhakijoita.

Suunnittelemme tilaisuuden kulun mukaan ilmoittautuvien työnantajien toiveen ja osallistujamäärä mukaan, joten jos haluat keskustella rekrymielessä osallistujien kanssa, niin kerro tästä ilmoittautumislomakkeella. Tällöin on mahdollista kuulla millaista osaamista laurealaisilla on teitä työantajia varten ja testata työnhakijoiden osaamista.

Alustava aikataulu on 5.2.2018 klo 12.30-16, mutta tämä täsmentyy, kun ilmoittautuneiden määrä ja tarpeet tarkentuvat tammikuun lopulla. Tällöin toimitamme myös osallistumisohjeet.

Itse tapaaminen järjestetään Adobe Connect –konferenssiohjelmalla, josta meillä on ensimmäisen tapahtumamme perusteella jo positiivisia kokemuksia. Osallistuminen edellyttää head-setin käyttöä, jotta ääni ei lähde kiertämään.

Adobe Connect-yhteyttä on mahdollista testata etukäteen 16.1. klo 15-15.30. Olemme paikalla osoitteessa https://connect.funet.fi/duuniin/. Kirjaudu sisään omalla nimellä.

Miten siis toimimme? Tässä vaiheessa keräämme työnantajien ilmoittautumiset ja toiveet tilaisuuden suhteen. Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 21.1.2018, niin ehdimme markkinoida mukanaoloanne.

Opiskelijoiden ja muiden työnhakijoiden ilmoittautuminen alkaa tammikuussa.

Tilaisuudet järjestää Sometaduuniin-hanke, jossa pilotoidaan virtuaalisia kohtaamisia. Ensimmäisistä kohtaamisista vastaa Laurea-ammattikorkeakoulu. Mukaan ovat tervetulleita myös muiden korkeakoulujen opiskelijat. Osallistuminen  on maksutonta. 

Lisätietoa asiantuntija Marjo Ritmala 040 6734076 tai  projektipäällikkö Anna Nykänen puh. 046 856 7457 tai sometaduuniin@laurea.fi